LIKE jika anda suka CANTIK

Friday, 27 March 2015

PETUA HILANGKAN SELULIT



NAK TAU TAK PETUA HILANGKAN SELULIT AKIBAT 

PENURUNAN BERAT BADAN?


Ada satu petua untuk merawat selulit yang diamalkan oleh
kebanyakan wanita dahulu ialah dengan menggunakan serbuk kopi.

Caranya:
Sapukan serbuk kopi bagi membantu menanggalkan
sel-sel kulit mati serta menghapuskan selulit yang degil pada
bahagian perut, punggung, peha dan juga lengan.

===============

Kaffein terdapat dalam kopi.
Bahan kandungan utama dalam Miracle Body Lotion (MBL) adalah KAFFEIN.
Jadi lebih mudah digunakan setiap hari..
Hanya sapu sahaja tanpa perlu susah2 nak menyediakan serbuk kopi lagi..

Dengan MBL, bukan sahaja selulit hilang, lemak pun cair..


Rujuk testimoni di Album 'Miracle Body Lotion'

ATAU





Thursday, 26 March 2015

‪‎Tips‬ berbaju peplum



(Kredit Gambar : Google)

Baju peplum sesuai untuk badan jenis bentuk 'ruler' tetapi
tidak sesuai untuk badan jenis 'pear shape'.


*****************************************************************************


Korset Ayus Ultraslim mementingkan keselesaan dan
dapat memberi efek‪ langsing serta merta.

Korset‬ ini dapat membantu:

✔mengempiskan perut
✔merampingkan pinggang
✔mengecilkan peha
✔memantapkan punggung
✔menurunkan berat badan
✔mengurangkan inci


Di datangkan dalam 3 warna pilihan dan juga saiz mengikut ukuran badan.

Ikuti apa kata pengguna di link ini:


Untuk info lebih detail INBOX terus ke


Korset Ayus Ultraslim


Monday, 23 March 2015

"IBU YANG BREASFEED PUN BOLEH PAKAI KORSET"





Korset ULTRASLIM sangat sesuai untuk ibu yang menyusu..
Sangat senang..
tak menggangu bila nak menyusu anak..
Ibu menyusu pun boleh dapatkan body cun tau..


Adakah anda ibu menyusu yang sangat2 memerlukan korset ini?
Hubungi di no yang tertera di gambar testimoni ini..

**************************************

Nak tau maklumat lanjut tentang korset ini?



Friday, 20 March 2015

Perut pun nampak susut walaupun tak pakai




Kan dah kata,

Bila pakai selera makan pun kurang..
Perut pun nampak susut walaupun tak pakai..

Pakai hari2 secara konsisten mesti berat turun inci pun kurang..

Mana nak cari korset macam ni kan..
Tak menyakitkan, material pun selesa je bila pakai..
Memang best..

Untuk lebih detail tentang korset ini?
KLIK


Thursday, 19 March 2015

SURPRISE dari Suami Tersayang ;-)



Best kan bila dapat hadiah/kejutan dari suami/pasangan..
Terasa diri lebih dihargai..

Biasa dapat hadiah apa dari suami? ;-)

*Saya biasa dapat call dari suami yang nak belikan Korset Ayus Ultraslim untuk isteri..katanya korset ni nampak mudah..siap beli dua terus..
boleh la si isteri pakai setiap hari..

Apa perasaan bila dapat 'surprise' dari suami? ;-)

**************************************

KLIK untuk Info produk:


Wednesday, 18 March 2015

Masalah gemuk air

Masalah gemuk air bukan sebab terlebih minum air tetapi amalan diet yang kurang sesuai..

Sebenarnya air itu sendiri tidak menggemukkan..


Tapi amalan diet yang tidak betul (tinggi garam, kurang gula, terlebih karbo dll) yang boleh meningkatkan 'water retention (gemuk air)..


ADAKAH INI YANG ANDA CARI?



Info lanjut - KLIK

Monday, 16 March 2015

Customer repeat order BENGKUNG MAMA



Alhamdulillah, customer repeat order...
Untuk order boleh hubungi seperti no yg tertera di gambar ya..
Terima kasih