NAK CANTIK? LIKE!

Thursday, 25 August 2016

LOST 3 INCI, SELUAR DAN KAIN YANG DULU DAH BOLEH PAKAI



Siap repeat order lagi...
Lebih 3 botol dah..

Sangat bagus dan nampak kesannya..
Alhamdulillah..

Dulu pakai seluar dan kain ketat..sekarang dah longgar 3inci..

Ni beli plak lagi 2botol..

Untuk lebih detail 019-9086382

Losyen Bakar Lemak berkesan: KLIK


Wednesday, 24 August 2016

Berat Badan Turun 4KG - Sapu - sapu je




Katanya berat sekarang dah 56 dari 60 selepas bersalin..
Macam tak percaya je..
Ingatkan boleh lost inci je, berat pun boleh..
Bila dah turun berat mesti inci pun akan lost juga..


Best, wangi dan selesa guna.
Suami pun puji wangi je setiap hari.


*Losyen Bakar Lemak Berasaskan Kopi*

Info lanjut tentang Losyen Bakar Lemak ini- KLIK

Nak order terus?
019-9086382 (Whatsapp)


Tuesday, 23 February 2016

Testimoni Bengkung Mama Ayus - TIDAK BERLIPAT BILA DUDUK



Ramai customer yang musykil tentang hal ni..

"Sis, bengkung mama ni berlipat atau bergulung tak bila duduk?"

Testimoni ini adalah jawapannya..👍😊
Terbukti tidak berlipat..

Bengkung Mama Ayus dijamin kualitinya..


Sunday, 3 January 2016

SET KHAS UNTUK MAMA



Tempoh berpantang bukan semata-mata untuk mengembalikan kecantikan tubuh badan selepas bersalin, tetapi memelihara juga kesihatan luaran dan dalaman.

TESTIMONI:

BENGKUNG MODEN TERBAIK - KLIK
LOSYEN KURUS BERKESAN - KLIK
MANDIAN HERBA - KLIK

Friday, 25 December 2015

SAKIT PINGGANG? SAKIT BELAKANG? LELAKI PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG




Sebab utama kenapa perlu berbengkung:-


✔ Bengkung berfungsi untuk mengelakkan angin masuk ke dalam urat dan juga perut. 
Angin yang tidak elok pula dikeluarkan dengan menyapu
barut sebelum memakai bengkung.

✔ Bengkung yang dipakai ketat dan kemas dapat mengempiskan perut
dan mengawal pemakanan semasa berpantang.

✔Postur badan juga akan sentiasa tegak walaupun semasa menyusu badan
dan juga memberikan sokongan kepada tulang belakang.
.

Whatsapp +6019-9086382 untuk info selanjutnya..


BENGKUNG MODEN TERBAIK - KLIK
LOSYEN HANGAT YANG MENCAIRKAN LEMAK - KLIK


😊

Wednesday, 23 December 2015

KHAS UNTUK YANG ADA SEMANGAT NAK KURUS MACAM NI




Tips terbaik dari Puan Idah.

"Sejak guna MBL pinggang saya boleh muat baju kain baju lama..baju 2010..kawan2 tempat kerja tegur mcm mn boleh kecik?

Tudung lycra yg pakai sarong tu tak ketat.sbb saya sapu lebihan MBL kat perut saya sapu pada dagu..tepi tulang pipi.muka tak nampak bulat.panjang btk muka.terima kasih.

Tudung lycra yg ketat kat muka dah longgar..saya suka sgt.
Saya juga control makan.lama tak mkn susu pekat.ambil gula sikit sahaja. nasi sepinggan sekali sehari.ini semua membantu.

Saya sapu tepi pipi sikit je.yang lebih sapu di perut.sebab panas.saya brsungguh2 tanpa jemu.
Kakak saya tengah cuba MBL.baru start sebab dia tengok saya kurus sikit."
💖💖💖💖💖

Terima kasih Puan Idah
😉😊
💖💖💖💖
Info lanjut, whatsapp +6019-9086382

LOSYEN BAKAR LEMAK BERKESAN - KLIK

Sunday, 20 December 2015

SUAMI YANG GUNA, SELUAR LAMA DAH BOLEH PAKAI.



.
Lelaki pun boleh guna.
Cara guna, sapu je hari2 pagi dan malam.
Tiada lagi masalah seluar 'sangkut' di perut.
.
Tidak berminyak.
Tidak melekit.
Bau wangi macam bedak.
Ada rasa panas tapi tidak memeritkan kulit.
.
Whatsapp +6019-9086382 untuk tahu lebih lanjut tentang Miracle Body Lotion.

LOSYEN PELANGSING TERBAIK - KLIK