LIKE jika anda suka CANTIK

Tuesday, 23 February 2016

Testimoni Bengkung Mama Ayus - TIDAK BERLIPAT BILA DUDUK



Ramai customer yang musykil tentang hal ni..

"Sis, bengkung mama ni berlipat atau bergulung tak bila duduk?"

Testimoni ini adalah jawapannya..👍😊
Terbukti tidak berlipat..

Bengkung Mama Ayus dijamin kualitinya..


Sunday, 3 January 2016

SET KHAS UNTUK MAMA



Tempoh berpantang bukan semata-mata untuk mengembalikan kecantikan tubuh badan selepas bersalin, tetapi memelihara juga kesihatan luaran dan dalaman.

TESTIMONI:

BENGKUNG MODEN TERBAIK - KLIK
LOSYEN KURUS BERKESAN - KLIK
MANDIAN HERBA - KLIK

Friday, 25 December 2015

SAKIT PINGGANG? SAKIT BELAKANG? LELAKI PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG




Sebab utama kenapa perlu berbengkung:-


✔ Bengkung berfungsi untuk mengelakkan angin masuk ke dalam urat dan juga perut. 
Angin yang tidak elok pula dikeluarkan dengan menyapu
barut sebelum memakai bengkung.

✔ Bengkung yang dipakai ketat dan kemas dapat mengempiskan perut
dan mengawal pemakanan semasa berpantang.

✔Postur badan juga akan sentiasa tegak walaupun semasa menyusu badan
dan juga memberikan sokongan kepada tulang belakang.
.

Whatsapp +6019-9086382 untuk info selanjutnya..


BENGKUNG MODEN TERBAIK - KLIK
LOSYEN HANGAT YANG MENCAIRKAN LEMAK - KLIK


😊

Wednesday, 23 December 2015

KHAS UNTUK YANG ADA SEMANGAT NAK KURUS MACAM NI




Tips terbaik dari Puan Idah.

"Sejak guna MBL pinggang saya boleh muat baju kain baju lama..baju 2010..kawan2 tempat kerja tegur mcm mn boleh kecik?

Tudung lycra yg pakai sarong tu tak ketat.sbb saya sapu lebihan MBL kat perut saya sapu pada dagu..tepi tulang pipi.muka tak nampak bulat.panjang btk muka.terima kasih.

Tudung lycra yg ketat kat muka dah longgar..saya suka sgt.
Saya juga control makan.lama tak mkn susu pekat.ambil gula sikit sahaja. nasi sepinggan sekali sehari.ini semua membantu.

Saya sapu tepi pipi sikit je.yang lebih sapu di perut.sebab panas.saya brsungguh2 tanpa jemu.
Kakak saya tengah cuba MBL.baru start sebab dia tengok saya kurus sikit."
💖💖💖💖💖

Terima kasih Puan Idah
😉😊
💖💖💖💖
Info lanjut, whatsapp +6019-9086382

LOSYEN BAKAR LEMAK BERKESAN - KLIK

Sunday, 20 December 2015

SUAMI YANG GUNA, SELUAR LAMA DAH BOLEH PAKAI.



.
Lelaki pun boleh guna.
Cara guna, sapu je hari2 pagi dan malam.
Tiada lagi masalah seluar 'sangkut' di perut.
.
Tidak berminyak.
Tidak melekit.
Bau wangi macam bedak.
Ada rasa panas tapi tidak memeritkan kulit.
.
Whatsapp +6019-9086382 untuk tahu lebih lanjut tentang Miracle Body Lotion.

LOSYEN PELANGSING TERBAIK - KLIK

Thursday, 17 December 2015

SELUAR DALAM KEMPIS PERUT





MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT

MERAMPINGKAN PINGGANG


-Fabrik Spandex yang berkualiti
-Seluar dalam hingga ke paras bawah dada
-Bertulang di bahagian atas untuk membentuk postur badan lebih menarik


-Tulang besi yang lembut dan mudah lentur supaya mudah untuk dibuka dan pakai semula.

-Serap peluh dan tidak panas



SESUAI UNTUK -

- yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'

- yang tak nak pakai korset / bengkung
- yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
- yang agak malas nak pakai girdle / korset 

- ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut



*Kain diperbuat dari nylon 85% & spandex 15%,
bahagian dalam (warna kelabu tu) dari 100% bamboo fiber

*Bahagian atas besi boleh lentur, tidak menyakitkan 
(tips - jika rendah, mungkin akan terlebih di bahagian atas,
jadi pastikan bahagian atas berada di bawah bra)


*****************************************************************

Terdapat 2 pilihan warna (Hitam & Coklat cerah) & 2 saiz





*****************************************************************


*****************************************************************


*****************************************************************

Di antara Testimoni Pelanggan:

Best pakai & selesa














*****************************************************************

Boleh cover 'spare tyre'



*****************************************************************
Perut pun kempis


*****************************************************************



Banyak lagi Testimoni lain - KLIK

 *****************************************************************



WOW! 3 hari HILANG 1 INCI?

 *****************************************************************

Ada 2 saiz pilihan:


SAIZ (Ukur Lilit Pinggang):
M / L > 63-79 cm (24-31 inci) 
XL / XXL > 80-89 cm (32-35 inci)

Nak saiz apa?

Whatsapp 'SDKP' +6019-9086382


Sunday, 13 December 2015

10 Tips Kurus Semasa Makan Kenduri




Azam nak kurus tapi terhalang sebab hujung tahun banyak kenduri.


Oh kenduri bukan penghalang untuk kurus ya?

Jangan cari alasan.

Jemputan wajib dipenuhi tapi misi menurunkan berat badan juga

boleh diteruskan  walaupun hadir kenduri kendara.


Ada beberapa Tips Kurus Semasa Makan Kenduri.

Semoga bermanfaat ya!

=========================================

1. Jangan Skip Sarapan pagi.

Mentang2 tengahari nak makan kenduri,

skip sarapan atas sebab tengahari nak makan lagi.

Ingat! Skip Sarapan boleh menggemukkan anda tau.

=========================================

2. Jika kenduri itu agak jauh dari rumah anda pastikan

alas perut dulu sebelum pergi kenduri.

Ambil snek ringan seperti buah atau roti gandum supaya tidak terlalu lapar. 

=========================================

3. Ikut portion makanan seimbang.
Jangan makan macam tak makan 10 tahun ya.

=========================================

4. Pilih nasi putih jika ada pilihan selain nasi minyak.

=========================================

5. Elakkan makan daging, pilih hidangan ayam
dan sedikit kuah.

=========================================

6. Penuhkan pinggan dengan sayur dan buah..

makan ini dulu sebelum makan nasi.

=========================================

7. Elakkan minum air manis.

Untuk lebih selamat bawa air mineral dalam
botol kecil dan simpan dalam handbag
kalau tempat kenduri tak sediakan air mineral. 

=========================================

8. Elakkan makan dessert yang manis.

Jika teringin ambil pada kuantiti yg sedikit atau berkongsi.

=========================================

9. Jika terdapat lebih dari 1 kenduri pada hari yang sama,

makan sedikit untuk setiap kenduri dan kurangkan nasi. 

=========================================

10. Makan perlahan2 dan enjoy makanan anda.

Otak kita ambil masa 20 minit
untuk beritahu kita sudah kenyang. 

=========================================

Tak salah sekali sekala menjamu selera.
Tapi diet kena balance.

Selamat Makan Kenduri!!!

=========================================

Tips Kempis Perut ---> KLIK