Kelebihan Memakai Korset 1Piece ini

*Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terbonjol/Menggeleber
*Mengempiskan Perut
*Merampingkan Pinggang
*Menyokong Payudara & Mengangkat Pnggung
*Memperbaiki Posture Tubuh
*Meningkatkan Keyakinan Diri
*Membentuk Badan Yang Diidamkan
*Membantu Menurunkan Berat Badan

LIKE jika anda suka memakai Korset

Wednesday, 20 August 2014

Perut tak nampak buncit dengan Korset Ayus ULTRASLIM


♡ PAKAI KORSET ULTRASLIM MEMANG PERUT TAK NAMPAK BUNCIT ♡

Bila pakai Korset ni automatik:

✔Selesa dipakai dengan apa saja pakaian yang ingin dipakai.
✔Badan nampak 'Slim'.
✔Perut tak nampak buncit walau dalam keadaan duduk.
✔Tidak menyakitkan.
✔Tiada lagi gelaran seperti 'orang mengandung'.
✔Rasa lebih berkeyakinan dengan orang sekeliling.

*******

Rasa slim, rasa cantik dan rasa yakin selalu dengan Korset Ayus ULTRASLIM

SMS/WHATSAPP 019-9086382 @ 012-6614776 untuk menikmatinya.


Friday, 15 August 2014

PETUA TURUNKAN BERAT BADAN



NAK PETUA TURUNKAN BERAT BADAN?

"Cuba minum minyak zaitun, terutama lepas bangun tidur &  perut masih kosong..InshaaAllah turun, jika nak makan yang berlemak, ambil 1-2 sudu minyak zaitun sebelum makan.
Berat memang turun cepat, rasa lapar berkurang. Kita dah cuba, Alhamdullilah sangat berkesan. Semua org tegur, badan dah susut.
Sekarang kalau makan, dah tak boleh mkn banyak macam dulu, cepat rasa kenyang.
Kalau nak cuba, beli extra virgin olive oil. Kolestrol pun boleh kurang."

Petua dari seorang sahabat di blog..

*Sebenarnya saya pun amalkan 'minum' minyak zaitun nie, pagi bangun tidur dan malam sebelum tidur.

Minyak Zaitun kaya dengan vitamin E, boleh cantikkan kulit jugak..Vitamin E semulajadi..

SELAMAT MENCUBA


Friday, 18 July 2014

Keistimewaan Korset ULTRASLIM




Mempunyai Magnet yang dijahit di antara lapisan korset bagi
meningkatkan metabolisma supaya cepat kurus




Apa kata pelanggan yang memakainya, klik link ini-  

 KORSET ULTRASLIM - KLIK
 

Tuesday, 15 July 2014

BENGKUNG MAMA ZAP ON (Mudah Cepat Selesa)



Tujuan UTAMA memakai bengkung semasa berpantang lepas bersalin:

>> Meramping dan mengempiskan perut
>> Membentuk potongan badan dan punggung
  >> Menghalang perut masuk angin semasa berpantang
  >> Mengelakkan perut menggeleber
>> Menghalang peranakan turun dari tempat asal.


***************************************************************************

Di sini ada sediakan Bengkung Moden yang sangat mudah dipakai
tanpa perlukan bantuan sesiapa pun untuk memakainya ketika berpantang sendirian.

-Hanya 'zap-zap' sahaja sudah siap berbengkung..
-Sangat mudah & senang diketatkan mengikut kekemasan yang anda suka..
-Boleh dipakai terus selepas bersalin secara normal..
-Jika bersalin secara pembedahan, boleh pakai selepas 2minggu
(dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu)..
-Senang dipakai walaupun bersendirian..
 
Bengkung Moden yang sangat mudah tanpa perlu bersusah payah
untuk mengikat jika anda berpantang bersendirian...

Material:
65% polyester
35% rubber

****************************************************************************

BENGKUNG MAMA ZAP ON (PERUT / PINGGANG)
 Bengkung Perut/Pinggang akan membantu rahim kembali ke saiz sebelum
mengandung dalam masa yang lebih cepat. Ia juga dapat melegakan
kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma
kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat
mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.






Size berdasarkan ukuran pinggang:
M (33 inci ke bawah)
L (34 - 41 inci)
XL (42-43 inci)

RM68

***************************************************************************

 BENGKUNG MAMA ZAP ON (PUNGGUNG)

Tulang punggung sangat lembut selepas bersalin sehingga
8minggu pertama dengan kehadiran hormon Relaxin.
Bengkung punggung akan membantu merapatkan kembali dan
mengembalikan bentuk punggung ke tempat asal.
Punggung anda akan kembali terbentuk seperti sebelum mengandung.







Size berdasarkan ukuran punggung:
M (23 - 28 inci)
L (29 - 35 inci)
XL (36 - 45 inci)

RM57

***************************************************************************


Bengkung Mama Zap On:
1 Set Untuk Perut & Punggung 







Selesa & tidak panas kerana terdapat lubang- lubang udara
supaya kulit boleh bernafas dan membuatkan ia selesa dipakai sepanjang hari.

***************************************************************************

KELEBIHAN BENGKUNG MAMA:

- Mudah dipakai, hanya zap-zap sahaja
- Cepat tak sampai 2 minit sudah siap berbengkung
- Sesuai samada bersalin biasa atau bersalin pembedahan
- Selesa, tidak panas serta tidak menyebabkan peluh melampau
- Kemas dan boleh diketatkan ikut keselesaan ibu


Kini didatangkan dalam
Pakej 2 dalam 1Bengkung Perut & Bengkung Punggung yang lebih mudah:

- Tidak perlu buka Bengkung Perut apabila ke tandas
- Luka pembedahan tidak diganggu oleh bengkung agar
luka mudah kering dan cepat sembuh
- Sesuai untuk semua jenis bentuk tubuh
(boleh ambil saiz berbeza untuk Bengkung Perut dan Bengkung Punggung)


***************************************************************************

"Kehamilan dan kelahiran mengganggu badan wanita dan kesemua otot-otot,
tulang, urat, sendi, dan lain-lain, sudah bertukar keadaan dan menjadi kembang dan
bengkak disebabkan pengaruh hormon hamil,"
kata Datin Sharifah penulis buku Ensiklopedia Perbidanan Melayu.

"Bengkung boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim bengkak dan

merapatkan faraj yang telah regang dan longgar".


***************************************************************************



***************************************************************************

Bengkung Bertali
VS
Bengkung Mama Zap On (Perut & Punggung)



Cara pakai Bengkung Mama Zap On yang sangat mudah jika
di bandingkan dengan yang bertali...

***************************************************************************

Alhamdulillah ramai pelanggan (perempuan & lelaki) kami memberi Feedback Positif:

Di antara Testimoni - testimoni Pelanggan:

"super hebat dan fabriknya bagus sangat"



Sesuai untuk yang bersalin secara pembedahan



"Tak payah susah-susah nak lilit"



"Lagi elok dari bengkung tali"


"Lilitan pinggang dan punggung
kurang 2inci dalam seminggu"




"Perut cepat kempis"


"Kemas & cepat, nak ke toilet pun senang"




"Senang nak pakai, anak tak sempat melalak dah siap pakai"



Lelaki pun boleh memakainya:
"Abah saya pakai, pinggang dia dah kurang sakit"




KLIK untuk baca lagi 'kisah' wanita-wanita lain yang telah memakainya.


***************************************************************************


{AKIBAT TIDAK MEMAKAI BENGKUNG}

•Perut menjadi buncit dan menggeleber
•Menyebabkan sakit dan lenguh-lenguh badan
•Mempercepatkan penuaan sebelum tiba masanya
•Badan kurang bermaya dan lemah
•Membawa kepada rasa sakit dan ngilu ketika hubungan suami isteri

Sanggupkah anda?


***************************************************************************


Boleh beli secara berasingan
(Bengkung Perut/Pinggang, Bengkung Punggung)

***************************************************************************



{TIPS KEMBALI LANGSING SEAWAL 44 HARI}

■Bengkung perlu dipakai sekurang-kurangnya 5 jam sehari.

■Digalakkan berbengkung semula pada sebelah malam bagi membentuk semula tubuh,
ibu bersalin perlu memakai bengkung sepanjang tempoh berpantang.

■Pemakaian bengkung sehingga paras paha lebih digalakkan, kerana ia

membentuk semula bahagian badan yang berlemak.

■Malah, untuk mengembalikan bentuk tubuh asal ibu bersalin digalakkan

memakai bengkung selama 44 hari.

■Pemakanan juga dapat dikawal dengan berbengkung.



***************************************************************************




***************************************************************************




***************************************************************************

>Bengkung Mama Zap On<

Membantu ibu berpantang dengan mudah.
Hanya zap sahaja.
Tidak sampai 5 minit dah siap.
Membantu mengempis perut & merampingkan pinggang.
Juga mengecilkan punggung yang mengembang selepas melahirkan


***************************************************************************

Dapatkan 1 Set Bengkung Mama untuk kesan terbaik.


HANYA RM125/SET SAHAJA



TEMPAH SEKARANG - KLIK

***************************************************************************









'Add Friend' di FB untuk update terkini.

Follow di Instagram


AGEN DROPSHIP di alu-alukan


Terima Kasih ^_^


Wednesday, 9 July 2014

PROMOSI PAKEJ LENTIK DI HARI RAYA (Tamat 3 Ogos 2014)


 BELI Pakej 1:

Korset Ayus ULTRASLIM + Bengkung Lengan
Puan layak untuk dapatkan sepasang lagi Korset Ayus ULTRASLIM pada
Harga DISKAUN sebanyak 30%

Pakej 1 JIMAT RM69 

***************************************************************************




BELI Pakej 2 :

Korset Ayus ULTRASLIM + Bengkung Pinggang + Bengkung Lengan
Puan layak dapat sepasang lagi Korset Ayus ULTRASLIM pada
Harga DISKAUN sebanyak 50%

Pakej 2 JIMAT RM115

***************************************************************************
PROMOSI TAMAT 3 OGOS 2014

***************************************************************************

KLIK DI BAWAH UNTUK LEBIH DETAIL:


Saturday, 28 June 2014

Testimoni Seluar Dalam Kempis Perut - "Best & Kemas"


{ BEST & KEMAS }

Seluar dalam kempis ini mempunyai tulang dan
tidak akan bergulung bila memakainya.

Tulang besi yang lembut dan mudah luntur membuatkan
ia senang dibuka dan dipakai semula.

Kain yang tidak panas dan selesa dipakai sepanjang hari.

Terdapat 2 warna pilihan:
Hitam & Coklat cerah

2 saiz: M/L & XL/XL


Untuk lebih detail mengenai SELUAR DALAM KEMPIS PERUT - KLIK