LIKE jika anda suka CANTIK

Monday, 23 February 2015

Testimoni ULTRASLIM: "Peha yang macam drumstick pun nampak kecil"



Ada masalah perut buncit?
Susah nak kempiskan perut selepas bersalin?

Korset Ultraslim boleh membantu.
Ada magnet yang membantu meningkatkan metabolisme dalam badan.

Testimoni Pengguna:
"Pakai je terus TAK NAMPAK LEMAK kat perut"
"Peha yang macam drumstick pun nampak kecil"

Lagi cepat bertindak lagi cepat dapat hasilnya..
Info Produk: KLIK



Saturday, 21 February 2015

Miracle Body Lotion - TAK panas pijar, sapu malam pagi esok lawas




"BAGUS la lotion tu sebab TAK panas pijar pun...
sekali pakai malam pagi esok dah lawas"


Customer ni pakai sekali dengan SELUAR DALAM KEMPIS PERUT..


Kalau sapu & pakai hari-hari cepat la nampak kempisnya kan..:)

Terima kasih kerana mempercayai produk ini. 

Lepas guna baru percaya..



Info lebih detail - KLIK


Sunday, 25 January 2015

Miracle Body Lotion (MBL) - Losyen Hangat Yang Mencairkan Lemak


Adakah anda mempunyai masalah lengan menggeleber dan peha besar?
Adakah anda mempunyai masalah perut buncit terutama selepas bersalin?
Adakah anda mempunyai masalah selulit dan kulit menggeleber?





Produk Muslim 100% Keluaran Terbaru

Formulasi yang digunakan dalam Miracle Body Lotion ini
telah terbukti secara klinikal ia dapat:

☑ Mengurangkan 37% selulit

☑ Ukurlilit berkurang -3.8cm

☑ Meningkatkan penghasilan kologen untuk kulit lebih tegang

Sapu 2 kali sehari.
Lihat hasilnya dalam masa 6 minggu 

******************************************************




Bahan Kandungan Utama : 
1. Carnitine terkenal dan berfungsi untuk memecahkan lemak dan
biasa terdapat dalam produk-produk losyen pembakar lemak antarabangsa
2. Spirulina Plantensis untuk menegang dan membina kulit yang
lebih cantik dengan meningkatkan kadar kolagen.
3. Kaffein mengeluarkan air di bawah kulit berfungsi untuk memudarkan selulit

******************************************************

TAHUKAH ANDA? 

Formaldehyde dan Paraben adalah 2 bahan yang
biasa digunakan dalam kosmetik sebagai bahan pengawet.
Tetapi jika bahan kandungannya tinggi,

ia boleh menyebabkan kosmetik itu beracun.

Miracle Body Lotion adalah bebas dari kedua-dua bahan ini.

Gunakan tanpa was-was..

******************************************************


Cara Penggunaan :

1. Selepas mandi, sapukan ke kawasan yang bermasalah terutama di
perut, paha, lengan dan di bahagian belakang badan.
2. Urut perlahan supaya losyen meresap di bawah kulit.
3. Sapu 2 kali sehari setiap hari untuk kesan yang berterusan.

******************************************************


Terbukti berkesan untuk:

1. Mengurangkan masalah perut kempis.

2. Mengurangkan ukurlilit yang ketara selepas 2-4 minggu penggunaan yang konsisten.

3. Merangsang pembakaran lemak dan memecahkan sel-sel lemak.

4. Membuang angin di dalam badan.

5. Melembap, melicin dan menegangkan kulit.

6. Mengurangkan masalah kulit berselulit dan gelap selepas bersalin.

7. Membuang kandungan air berlebihan di bawah lapisan kulit


******************************************************

3 Tips Kurangkan Inci dengan lebih cepat:

1-Sapu MBL 2x sehari
2-Pakai Seluar Dalam Kempis Perut selepas sapu MBL
3-Sapu dan Pakai berterusan siang dan malam.

Di samping itu pastikan minum air dengan cukup sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari.

******************************************************


Losyen keluaran Malaysia yang pertama berasaskan kopi dengan
campuran bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan.

Miracle Body Lotion adalan produk losyen untuk membakar lemak yang
menggunakan formula yang nyata berbeza berdasarkan
kajian sintefik dan yang paling penting sangat berkesan.


Sangat sesuai digunakan bagi wanita-wanita dan juga lelaki yang mahu
membakar lemak secara khusus dibahagian badan seperti
perut, lengan, paha, punggung dan lain-lain bahagian badan.

Dapat membantu anda untuk kelihatan kurus dan
membentuk badan anda secara maksima.
Bau dari losyen ini yang wangi tidak akan mengecewakan.
Lain dari selalunya yang berbau seperti minyak angin.

Losyen ini juga adalah losyen anti selulit.

******************************************************

MIRACLE BODY LOTION (MBL)
RM59 / 150ml

Testimoni MBL - KLIK

******************************************************

Untuk lebih efektif pakai bersama:

Korset Ultraslim
Bengkung Mama
Seluar Dalam Kempis Perut

bagi mempercepatkan losyen meresap masuk
ke dalam kulit dan ia tidak meruap.

(KLIK nama produk untuk info lanjut)

******************************************************
Set Premium


(KLIK nama produk untuk info lanjut)

KLIK GAMBAR UNTUK TERUS MEMBELI

******************************************************
Set Basic

1 Pasang Korset Ayus Ultraslim
Sehelai Seluar Dalam Kempis Perut
1 Unit Miracle Body Lotion 

(KLIK nama produk untuk info lanjut)

KLIK GAMBAR UNTUK TERUS MEMBELI

******************************************************


Set Bersalin Mama

1 Set Bengkung Mama Ayus
3 Unit Terapi Mandian Herba
1 Unit Miracle Body Lotion 

(KLIK nama produk untuk info lanjut)

KLIK GAMBAR UNTUK TERUS MEMBELI


******************************************************


Set Basic SD

2 Helai Seluar Dalam Kempis Perut
1 Unit Miracle Body Lotion

(KLIK nama produk untuk info lanjut)

KLIK GAMBAR UNTUK TERUS MEMBELI

Saturday, 3 January 2015

Testimoni Miracle Body Lotion - "Kesan selulit semakin pudar, lemak pun kurang menggeleber"



Anda ada masalah ini selepas bersalin?
Selulit, lemak dan kulit menggeleber serta perut boroi?

Atasi dengan Miracle Body Lotion
Bagaimana?
Hanya sapu 2x sehari di bahagian yang bermasalah..

Lagi cepat meresap jika dipakai sekali dengan:




Friday, 26 December 2014

BENGKUNG MAMA AYUS (Mudah Cepat Selesa)



Tujuan UTAMA memakai bengkung semasa berpantang lepas bersalin:

>> Meramping dan mengempiskan perut
>> Membentuk potongan badan dan punggung
  >> Menghalang perut masuk angin semasa berpantang
  >> Mengelakkan perut menggeleber
>> Menghalang peranakan turun dari tempat asal.


***************************************************************************

Di sini ada sediakan Bengkung Moden yang sangat mudah dipakai
tanpa perlukan bantuan sesiapa pun untuk memakainya ketika berpantang sendirian.

-Hanya 'zap-zap' sahaja sudah siap berbengkung..
-Sangat mudah & senang diketatkan mengikut kekemasan yang anda suka..
-Boleh dipakai terus selepas bersalin secara normal..
-Jika bersalin secara pembedahan, boleh pakai selepas 2minggu
(dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu)..
-Senang dipakai walaupun bersendirian..
 
Bengkung Moden yang sangat mudah tanpa perlu bersusah payah
untuk mengikat jika anda berpantang bersendirian...

Material:
65% polyester
35% rubber

****************************************************************************

BENGKUNG MAMA AYUS (PINGGANG)
 Bengkung Perut/Pinggang akan membantu rahim kembali ke saiz sebelum
mengandung dalam masa yang lebih cepat. Ia juga dapat melegakan
kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma
kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat
mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.






Size berdasarkan ukuran pinggang
sebelum mengandung ATAU selepas bersalin/terkini:

>M (90 cm = 35 inci)
>L (100 cm = 39 inci)
>XL (125 cm = 49 inci)


RM68

***************************************************************************

 BENGKUNG MAMA AYUS (PUNGGUNG)

Tulang punggung sangat lembut selepas bersalin sehingga
8minggu pertama dengan kehadiran hormon Relaxin.
Bengkung punggung akan membantu merapatkan kembali dan
mengembalikan bentuk punggung ke tempat asal.
Punggung anda akan kembali terbentuk seperti sebelum mengandung.






Size berdasarkan ukuran punggung
sebelum mengandung ATAU selepas bersalin:

>L (100 cm = 39 inci)
>XL (108 cm = 43 inci)

RM57

***************************************************************************


Bengkung Mama Ayus:
1 Set Untuk Pinggang & Punggung 







Selesa & tidak panas kerana terdapat lubang- lubang udara
supaya kulit boleh bernafas dan membuatkan ia selesa dipakai sepanjang hari.

***************************************************************************

KELEBIHAN BENGKUNG MAMA:

- Mudah dipakai, hanya zap-zap sahaja
- Cepat tak sampai 2 minit sudah siap berbengkung
- Sesuai samada bersalin biasa atau bersalin pembedahan
- Selesa, tidak panas serta tidak menyebabkan peluh melampau
- Kemas dan boleh diketatkan ikut keselesaan ibu


Kini didatangkan dalam Pakej 2 dalam 1:
Bengkung Pinggang & Bengkung Punggung yang lebih mudah.

- Tidak perlu buka Bengkung Perut apabila ke tandas
- Luka pembedahan tidak diganggu oleh bengkung agar
luka mudah kering dan cepat sembuh
- Sesuai untuk semua jenis bentuk tubuh
(boleh ambil saiz berbeza untuk Bengkung Perut dan Bengkung Punggung)


***************************************************************************

"Kehamilan dan kelahiran mengganggu badan wanita dan kesemua otot-otot,
tulang, urat, sendi, dan lain-lain, sudah bertukar keadaan dan menjadi kembang dan
bengkak disebabkan pengaruh hormon hamil,"
kata Datin Sharifah penulis buku Ensiklopedia Perbidanan Melayu.

"Bengkung boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim bengkak dan

merapatkan faraj yang telah regang dan longgar".


***************************************************************************



***************************************************************************

Alhamdulillah ramai pelanggan (perempuan & lelaki) kami memberi Feedback Positif:

Di antara Testimoni - testimoni Pelanggan:

"super hebat dan fabriknya bagus sangat"



Sesuai untuk yang bersalin secara pembedahan



"Tak payah susah-susah nak lilit"



"Lagi elok dari bengkung tali"


"Lilitan pinggang dan punggung
kurang 2inci dalam seminggu"




"Perut cepat kempis"


"Kemas & cepat, nak ke toilet pun senang"




"Senang nak pakai, anak tak sempat melalak dah siap pakai"



Lelaki pun boleh memakainya:
"Abah saya pakai, pinggang dia dah kurang sakit"




KLIK untuk baca lagi 'kisah' wanita-wanita lain yang telah memakainya.


***************************************************************************


{AKIBAT TIDAK MEMAKAI BENGKUNG}

•Perut menjadi buncit dan menggeleber
•Menyebabkan sakit dan lenguh-lenguh badan
•Mempercepatkan penuaan sebelum tiba masanya
•Badan kurang bermaya dan lemah
•Membawa kepada rasa sakit dan ngilu ketika hubungan suami isteri

Sanggupkah anda?


***************************************************************************


Boleh beli secara berasingan
(Bengkung Perut/Pinggang, Bengkung Punggung)

***************************************************************************



{TIPS KEMBALI LANGSING SEAWAL
44 HARI BERPANTANG}

■Bengkung perlu dipakai sekurang-kurangnya 5 jam sehari.

■Digalakkan berbengkung semula pada sebelah malam bagi membentuk semula tubuh,
ibu bersalin perlu memakai bengkung sepanjang tempoh berpantang.

■Pemakaian bengkung sehingga paras paha lebih digalakkan, kerana ia

membentuk semula bahagian badan yang berlemak.

■Malah, untuk mengembalikan bentuk tubuh asal ibu bersalin digalakkan

memakai bengkung selama 44 hari.

■Pemakanan juga dapat dikawal dengan berbengkung.



***************************************************************************




***************************************************************************




***************************************************************************

>Bengkung Mama Zap On<

Membantu ibu berpantang dengan mudah.
Hanya zap sahaja.
Tidak sampai 5 minit dah siap.
Membantu mengempis perut & merampingkan pinggang.
Juga mengecilkan punggung yang mengembang selepas melahirkan


***************************************************************************

Dapatkan 1 Set Bengkung Mama untuk kesan terbaik.




TEMPAH SEKARANG - KLIK

***************************************************************************



KLIK untuk Info Lanjut -

Miracle Body Lotion
Terapi Mandian Herba

***************************************************************************
KLIK GAMBAR









'Add Friend' di FB untuk update terkini.

Follow di Instagram


AGEN DROPSHIP di alu-alukan


Terima Kasih ^_^


Friday, 19 December 2014

Testimoni ULTRASLIM - PERUT DAH TAK BUNCIT WALAUPUN JARANG PAKAI




Ingin kelihatan seksi di mata suami?


Korset Ayus ULTRASLIM membantu mengangkat payudara dan juga memantapkan punggung.

Bila perut dah tak buncit, baju yang lama pun dah muat pakai.

Klik Korset Ayus Ultraslim untuk info lanjut


Wednesday, 17 December 2014

7 SEBAB KENAPA ANDA PERLU GUNA MIRACLE BODY LOTION





1) Kesan tindakan segera dapat dirasaikan - keluar angin, lawas buang air dan lain-lain.

2) Ukurlilit berkurang dalam tempoh 1-6 minggu.

3) Rasa panas hangat selepas pemakaian memberikan rasa selesa dan 'best' terutama untuk ibu lepas bersalin.

4) Sedikit sahaja sudah cukup dan menjimatkan.

5) Harga mampu milik dengan kuantiti 150 ml sangat berbaloi.

6) Formulasi MBL hebat yang hanya biasa didapati dalam produk pelangsingan antarabangsa. 

7) Kesan bukan hanya untuk mengurangkan saiz badan tetapi juga mencantikkan kulit.

Cuba hari ini dan rasai sendiri perbezaan dengan MBL.

KLIK MBL untuk info lanjut