Kelebihan Memakai Korset 1Piece ini

*Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terbonjol/Menggeleber
*Mengempiskan Perut
*Merampingkan Pinggang
*Menyokong Payudara & Mengangkat Pnggung
*Memperbaiki Posture Tubuh
*Meningkatkan Keyakinan Diri
*Membentuk Badan Yang Diidamkan
*Membantu Menurunkan Berat Badan

LIKE jika anda suka memakai Korset

Sunday, 31 August 2014

Produk Terbaru - MIRACLE BODY LOTION


Produk Muslim 100% Keluaran Terbaru.
Bakal Hot di pasaran.



MIRACLE BODY LOTION (150 ML)




Formulasi yang digunakan dalam Miracle Body Lotion ini telah terbukti secara klinikal ia dapat:

✔Mengurangkan 37% selulit
✔Ukurlilit berkurang -3.8cm
✔Meningkatkan penghasilan kologen untuk kulit lebih tegang

Sapu 2 kali sehari.
Lihat hasilnya dalam masa 6 minggu.

*******

SMS/WHATSAPP 019-9086382 / 012-6614776 untuk buat pesanan.
Selepas siarkan gambar produk keluaran muslim ini di fb ramai yang PM di FB untuk order,
ini kerana stok terhad, hanya 100 unit sahaja untuk batch pertama.

Berminat? jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya sekarang...
Hanya tinggal beberapa unit sahaja.

Terima Kasih ;)


Salam Kemerdekaan Malaysia Yang Ke -57




Assalamu'alaikum & Selamat Pagi Kemerdekaan Rakyat Malaysia

Tahun 1957 Malaysia Merdeka..
Hari ini Malaysia Merdeka yang ke 57..

Selamat Hari Merdeka 1 Malaysia...

Senyum2 Selalu

Salam ceria dari admin,







Wednesday, 27 August 2014

Pelanggan tapi macam kawan :) > "5 Star untuk ULTRASLIM"


(Macam halus je tulisannya tu kan :), Klik imej untuk lebih jelas)

Kami tak pernah jumpa...sekadar customer di online sahaja...

Bila 'sembang' macam dah kenal dan jumpa je...
Terharu dan malu saya tau..

Terima kasih banyak2 yer customerku yang baik hati lg supporting, Kak Ya..

Alhamdulillah bertambah kawan2 saya..

Terima kasih juga untuk testimoni Korset Ayus ULTRASLIM ini..
Semoga tercapai apa yang diimpikan..
Semoga hidupmu sentiasa dilindungiNya..Aamiin..

Admin,


Sunday, 24 August 2014

Customer Bayar, Jom Pos - Terima Kasih


Ok...siap membungkus...
Amik anak dulu baru pos..





1 Set Bengkung Mama untuk kesan terbaik dalam berpantang



"Sis, saya nak order bengkung pinggang sahaja boleh?"

"Boleh"

"Eh, sorry sis saya nak order 1 set la untuk saya pakai dalam pantang nanti..sebelum nie pakai bengkung yang bertali, leceh la"...


*******

Untuk kesan terbaik gunakan 1 Set Bengkung Mama 2 dalam 1 ini dalam berpantang.

Untuk lebih lanjut, Klik - Bengkung Mama




Saturday, 23 August 2014

Korset Ayus ULTRASLIM membantu mengawal selera makan


>ULTRASLIM membantu mengawal selera makan<

"Pergi 'open house', banyak makanan...sedap-sedap pula tu..
Tapi dapat makan 1 mangkuk kecil mee sahaja..
Rugi la kan tak dapat menikmati makanan yang lain-lain tu.....
Kalau tahu tak payah pakai korset kan..."

*Korset Ayus ULTRASLIM membantu mengawal perut daripada terlebih makan.
Kalau hari-hari makan sikit, memang cepatla berat turun kan..

Nak tahu lebih lanjut tentang Korset yang best ini?
Klik - ULTRASLIM


Bengkung Mama yang Sangat Selesa




--->SANGAT SELESA<---

Terdapat lubang udara pada bengkung ini dan membuatkan ianya selesa dipakai sepanjang tanpa rasa melekit pada kulit disebabkan peluh.

Bengkung Mama 2 Dalam 1 - KLIK