Kelebihan Memakai Korset 1Piece ini

*Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terbonjol/Menggeleber
*Mengempiskan Perut
*Merampingkan Pinggang
*Menyokong Payudara & Mengangkat Pnggung
*Memperbaiki Posture Tubuh
*Meningkatkan Keyakinan Diri
*Membentuk Badan Yang Diidamkan
*Membantu Menurunkan Berat Badan

LIKE jika anda suka memakai Korset

Friday, 19 September 2014

BENGKUNG MAMA AYUS (Mudah Cepat Selesa)



Tujuan UTAMA memakai bengkung semasa berpantang lepas bersalin:

>> Meramping dan mengempiskan perut
>> Membentuk potongan badan dan punggung
  >> Menghalang perut masuk angin semasa berpantang
  >> Mengelakkan perut menggeleber
>> Menghalang peranakan turun dari tempat asal.


***************************************************************************

Di sini ada sediakan Bengkung Moden yang sangat mudah dipakai
tanpa perlukan bantuan sesiapa pun untuk memakainya ketika berpantang sendirian.

-Hanya 'zap-zap' sahaja sudah siap berbengkung..
-Sangat mudah & senang diketatkan mengikut kekemasan yang anda suka..
-Boleh dipakai terus selepas bersalin secara normal..
-Jika bersalin secara pembedahan, boleh pakai selepas 2minggu
(dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu)..
-Senang dipakai walaupun bersendirian..
 
Bengkung Moden yang sangat mudah tanpa perlu bersusah payah
untuk mengikat jika anda berpantang bersendirian...

Material:
65% polyester
35% rubber

****************************************************************************

BENGKUNG MAMA AYUS (PERUT / PINGGANG)
 Bengkung Perut/Pinggang akan membantu rahim kembali ke saiz sebelum
mengandung dalam masa yang lebih cepat. Ia juga dapat melegakan
kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma
kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat
mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.








Panjang bagi saiz:
>M (90 cm = 35 inci)
>L (100 cm = 39 inci)
>XL (125 cm = 49 inci)

Size berdasarkan ukuran pinggang
sebelum mengandung atau selepas bersalin:
>M (33 inci ke bawah)
>L (34 - 41 inci)
>XL (42 - 43 inci)

RM68

***************************************************************************

 BENGKUNG MAMA AYUS (PUNGGUNG)

Tulang punggung sangat lembut selepas bersalin sehingga
8minggu pertama dengan kehadiran hormon Relaxin.
Bengkung punggung akan membantu merapatkan kembali dan
mengembalikan bentuk punggung ke tempat asal.
Punggung anda akan kembali terbentuk seperti sebelum mengandung.









Panjang bagi saiz:
>L (100 cm = 39 inci)
>XL (108 cm = 42.5 inci)

Size berdasarkan ukuran punggung
sebelum mengandung atau selepas bersalin:
>L (35 inci ke bawah)
>XL (36 - 45 inci)

RM57

***************************************************************************


Bengkung Mama Ayus:
1 Set Untuk Perut/Pinggang & Punggung 







Selesa & tidak panas kerana terdapat lubang- lubang udara
supaya kulit boleh bernafas dan membuatkan ia selesa dipakai sepanjang hari.

***************************************************************************

KELEBIHAN BENGKUNG MAMA:

- Mudah dipakai, hanya zap-zap sahaja
- Cepat tak sampai 2 minit sudah siap berbengkung
- Sesuai samada bersalin biasa atau bersalin pembedahan
- Selesa, tidak panas serta tidak menyebabkan peluh melampau
- Kemas dan boleh diketatkan ikut keselesaan ibu


Kini didatangkan dalam
Pakej 2 dalam 1Bengkung Perut & Bengkung Punggung yang lebih mudah:

- Tidak perlu buka Bengkung Perut apabila ke tandas
- Luka pembedahan tidak diganggu oleh bengkung agar
luka mudah kering dan cepat sembuh
- Sesuai untuk semua jenis bentuk tubuh
(boleh ambil saiz berbeza untuk Bengkung Perut dan Bengkung Punggung)


***************************************************************************

"Kehamilan dan kelahiran mengganggu badan wanita dan kesemua otot-otot,
tulang, urat, sendi, dan lain-lain, sudah bertukar keadaan dan menjadi kembang dan
bengkak disebabkan pengaruh hormon hamil,"
kata Datin Sharifah penulis buku Ensiklopedia Perbidanan Melayu.

"Bengkung boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim bengkak dan

merapatkan faraj yang telah regang dan longgar".


***************************************************************************



***************************************************************************

Bengkung Bertali
VS
Bengkung Mama Ayus (Perut/Pinggang & Punggung)



Cara pakai Bengkung Mama Zap On yang sangat mudah jika
di bandingkan dengan yang bertali...

***************************************************************************

Alhamdulillah ramai pelanggan (perempuan & lelaki) kami memberi Feedback Positif:

Di antara Testimoni - testimoni Pelanggan:

"super hebat dan fabriknya bagus sangat"



Sesuai untuk yang bersalin secara pembedahan



"Tak payah susah-susah nak lilit"



"Lagi elok dari bengkung tali"


"Lilitan pinggang dan punggung
kurang 2inci dalam seminggu"




"Perut cepat kempis"


"Kemas & cepat, nak ke toilet pun senang"




"Senang nak pakai, anak tak sempat melalak dah siap pakai"



Lelaki pun boleh memakainya:
"Abah saya pakai, pinggang dia dah kurang sakit"




KLIK untuk baca lagi 'kisah' wanita-wanita lain yang telah memakainya.


***************************************************************************


{AKIBAT TIDAK MEMAKAI BENGKUNG}

•Perut menjadi buncit dan menggeleber
•Menyebabkan sakit dan lenguh-lenguh badan
•Mempercepatkan penuaan sebelum tiba masanya
•Badan kurang bermaya dan lemah
•Membawa kepada rasa sakit dan ngilu ketika hubungan suami isteri

Sanggupkah anda?


***************************************************************************


Boleh beli secara berasingan
(Bengkung Perut/Pinggang, Bengkung Punggung)

***************************************************************************



{TIPS KEMBALI LANGSING SEAWAL
44 HARI BERPANTANG}

■Bengkung perlu dipakai sekurang-kurangnya 5 jam sehari.

■Digalakkan berbengkung semula pada sebelah malam bagi membentuk semula tubuh,
ibu bersalin perlu memakai bengkung sepanjang tempoh berpantang.

■Pemakaian bengkung sehingga paras paha lebih digalakkan, kerana ia

membentuk semula bahagian badan yang berlemak.

■Malah, untuk mengembalikan bentuk tubuh asal ibu bersalin digalakkan

memakai bengkung selama 44 hari.

■Pemakanan juga dapat dikawal dengan berbengkung.



***************************************************************************




***************************************************************************




***************************************************************************

>Bengkung Mama Zap On<

Membantu ibu berpantang dengan mudah.
Hanya zap sahaja.
Tidak sampai 5 minit dah siap.
Membantu mengempis perut & merampingkan pinggang.
Juga mengecilkan punggung yang mengembang selepas melahirkan


***************************************************************************

Dapatkan 1 Set Bengkung Mama untuk kesan terbaik.


HANYA RM125/SET SAHAJA
Kos pos berbeza untuk Sem & Sabah/Sarawak



TEMPAH SEKARANG - KLIK

***************************************************************************









'Add Friend' di FB untuk update terkini.

Follow di Instagram


AGEN DROPSHIP di alu-alukan


Terima Kasih ^_^


Saturday, 6 September 2014

Miracle Body Lotion (MBL) - Berkesan Mengurangkan Inci & Lemak Berlebihan


Adakah anda mempunyai masalah lengan menggeleber dan peha besar?
Adakah anda mempunyai masalah perut buncit terutama selepas bersalin?
Adakah anda mempunyai masalah selulit dan kulit menggeleber?





Produk Muslim 100% Keluaran Terbaru

Formulasi yang digunakan dalam Miracle Body Lotion ini
telah terbukti secara klinikal ia dapat:

☑ Mengurangkan 37% selulit

☑ Ukurlilit berkurang -3.8cm

☑ Meningkatkan penghasilan kologen untuk kulit lebih tegang

Sapu 2 kali sehari.
Lihat hasilnya dalam masa 6 minggu 




Bahan Kandungan Utama : 
1. Carnitine terkenal dan berfungsi untuk memecahkan lemak dan
biasa terdapat dalam produk-produk losyen pembakar lemak antarabangsa
2. Spirulina Plantensis untuk menegang dan membina kulit yang
lebih cantik dengan meningkatkan kadar kolagen.
3. Kaffein mengeluarkan air di bawah kulit berfungsi untuk memudarkan selulit



Cara Penggunaan :

1. Selepas mandi, sapukan ke kawasan yang bermasalah terutama di
perut, paha, lengan dan di bahagian belakang badan.
2. Urut perlahan supaya losyen meresap di bawah kulit.
3. Sapu 2 kali sehari setiap hari untuk kesan yang berterusan.

Untuk lebih efektif pakai bersama:
bagi mempercepatkan losyen meresap masuk dan tidak meruap.



Terbukti berkesan untuk:

1. Mengurangkan masalah perut kempis.

2. Mengurangkan ukurlilit yang ketara selepas 2-4 minggu penggunaan yang konsisten.

3. Merangsang pembakaran lemak dan memecahkan sel-sel lemak.

4. Membuang angin di dalam badan.

5. Melembap, melicin dan menegangkan kulit.

6. Mengurangkan masalah kulit berselulit dan gelap selepas bersalin.

7. Membuang kandungan air berlebihan di bawah lapisan kulit




Losyen keluaran Malaysia yang pertama berasaskan kopi dengan
campuran bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan.

Miracle Body Lotion adalan produk losyen untuk membakar lemak yang
menggunakan formula yang nyata berbeza berdasarkan
kajian sintefik dan yang paling penting sangat berkesan.

MIRACLE BODY LOTION (MBL)
RM59 / 150ml

Sunday, 31 August 2014

Produk Terbaru - MIRACLE BODY LOTION


Produk Muslim 100% Keluaran Terbaru.
Bakal Hot di pasaran.



MIRACLE BODY LOTION (150 ML)




Formulasi yang digunakan dalam Miracle Body Lotion ini telah terbukti secara klinikal ia dapat:

✔Mengurangkan 37% selulit
✔Ukurlilit berkurang -3.8cm
✔Meningkatkan penghasilan kologen untuk kulit lebih tegang

Sapu 2 kali sehari.
Lihat hasilnya dalam masa 6 minggu.

*******

SMS/WHATSAPP 019-9086382 / 012-6614776 untuk buat pesanan.
Selepas siarkan gambar produk keluaran muslim ini di fb ramai yang PM di FB untuk order,
ini kerana stok terhad, hanya 100 unit sahaja untuk batch pertama.

Berminat? jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya sekarang...
Hanya tinggal beberapa unit sahaja.

Terima Kasih ;)


Salam Kemerdekaan Malaysia Yang Ke -57




Assalamu'alaikum & Selamat Pagi Kemerdekaan Rakyat Malaysia

Tahun 1957 Malaysia Merdeka..
Hari ini Malaysia Merdeka yang ke 57..

Selamat Hari Merdeka 1 Malaysia...

Senyum2 Selalu

Salam ceria dari admin,







Wednesday, 27 August 2014

Pelanggan tapi macam kawan :) > "5 Star untuk ULTRASLIM"


(Macam halus je tulisannya tu kan :), Klik imej untuk lebih jelas)

Kami tak pernah jumpa...sekadar customer di online sahaja...

Bila 'sembang' macam dah kenal dan jumpa je...
Terharu dan malu saya tau..

Terima kasih banyak2 yer customerku yang baik hati lg supporting, Kak Ya..

Alhamdulillah bertambah kawan2 saya..

Terima kasih juga untuk testimoni Korset Ayus ULTRASLIM ini..
Semoga tercapai apa yang diimpikan..
Semoga hidupmu sentiasa dilindungiNya..Aamiin..

Admin,