Kelebihan Memakai Korset 1Piece ini

*Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terbonjol/Menggeleber
*Mengempiskan Perut
*Merampingkan Pinggang
*Menyokong Payudara & Mengangkat Pnggung
*Memperbaiki Posture Tubuh
*Meningkatkan Keyakinan Diri
*Membentuk Badan Yang Diidamkan
*Membantu Menurunkan Berat Badan

LIKE jika anda suka memakai Korset

Saturday, 6 September 2014

Miracle Body Lotion (MBL) - Berkesan Mengurangkan Inci & Lemak Berlebihan


Adakah anda mempunyai masalah lengan menggeleber dan peha besar?
Adakah anda mempunyai masalah perut buncit terutama selepas bersalin?
Adakah anda mempunyai masalah selulit dan kulit menggeleber?





Produk Muslim 100% Keluaran Terbaru

Formulasi yang digunakan dalam Miracle Body Lotion ini
telah terbukti secara klinikal ia dapat:

☑ Mengurangkan 37% selulit

☑ Ukurlilit berkurang -3.8cm

☑ Meningkatkan penghasilan kologen untuk kulit lebih tegang

Sapu 2 kali sehari.
Lihat hasilnya dalam masa 6 minggu 




Bahan Kandungan Utama : 
1. Carnitine terkenal dan berfungsi untuk memecahkan lemak dan
biasa terdapat dalam produk-produk losyen pembakar lemak antarabangsa
2. Spirulina Plantensis untuk menegang dan membina kulit yang
lebih cantik dengan meningkatkan kadar kolagen.
3. Kaffein mengeluarkan air di bawah kulit berfungsi untuk memudarkan selulit



Cara Penggunaan :

1. Selepas mandi, sapukan ke kawasan yang bermasalah terutama di
perut, paha, lengan dan di bahagian belakang badan.
2. Urut perlahan supaya losyen meresap di bawah kulit.
3. Sapu 2 kali sehari setiap hari untuk kesan yang berterusan.

Untuk lebih efektif pakai bersama:
bagi mempercepatkan losyen meresap masuk dan tidak meruap.



Terbukti berkesan untuk:

1. Mengurangkan masalah perut kempis.

2. Mengurangkan ukurlilit yang ketara selepas 2-4 minggu penggunaan yang konsisten.

3. Merangsang pembakaran lemak dan memecahkan sel-sel lemak.

4. Membuang angin di dalam badan.

5. Melembap, melicin dan menegangkan kulit.

6. Mengurangkan masalah kulit berselulit dan gelap selepas bersalin.

7. Membuang kandungan air berlebihan di bawah lapisan kulit




Losyen keluaran Malaysia yang pertama berasaskan kopi dengan
campuran bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan.

Miracle Body Lotion adalan produk losyen untuk membakar lemak yang
menggunakan formula yang nyata berbeza berdasarkan
kajian sintefik dan yang paling penting sangat berkesan.

MIRACLE BODY LOTION (MBL)
RM59 / 150ml

Sunday, 31 August 2014

Produk Terbaru - MIRACLE BODY LOTION


Produk Muslim 100% Keluaran Terbaru.
Bakal Hot di pasaran.



MIRACLE BODY LOTION (150 ML)




Formulasi yang digunakan dalam Miracle Body Lotion ini telah terbukti secara klinikal ia dapat:

✔Mengurangkan 37% selulit
✔Ukurlilit berkurang -3.8cm
✔Meningkatkan penghasilan kologen untuk kulit lebih tegang

Sapu 2 kali sehari.
Lihat hasilnya dalam masa 6 minggu.

*******

SMS/WHATSAPP 019-9086382 / 012-6614776 untuk buat pesanan.
Selepas siarkan gambar produk keluaran muslim ini di fb ramai yang PM di FB untuk order,
ini kerana stok terhad, hanya 100 unit sahaja untuk batch pertama.

Berminat? jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya sekarang...
Hanya tinggal beberapa unit sahaja.

Terima Kasih ;)


Salam Kemerdekaan Malaysia Yang Ke -57




Assalamu'alaikum & Selamat Pagi Kemerdekaan Rakyat Malaysia

Tahun 1957 Malaysia Merdeka..
Hari ini Malaysia Merdeka yang ke 57..

Selamat Hari Merdeka 1 Malaysia...

Senyum2 Selalu

Salam ceria dari admin,







Wednesday, 27 August 2014

Pelanggan tapi macam kawan :) > "5 Star untuk ULTRASLIM"


(Macam halus je tulisannya tu kan :), Klik imej untuk lebih jelas)

Kami tak pernah jumpa...sekadar customer di online sahaja...

Bila 'sembang' macam dah kenal dan jumpa je...
Terharu dan malu saya tau..

Terima kasih banyak2 yer customerku yang baik hati lg supporting, Kak Ya..

Alhamdulillah bertambah kawan2 saya..

Terima kasih juga untuk testimoni Korset Ayus ULTRASLIM ini..
Semoga tercapai apa yang diimpikan..
Semoga hidupmu sentiasa dilindungiNya..Aamiin..

Admin,


Sunday, 24 August 2014

Customer Bayar, Jom Pos - Terima Kasih


Ok...siap membungkus...
Amik anak dulu baru pos..





1 Set Bengkung Mama untuk kesan terbaik dalam berpantang



"Sis, saya nak order bengkung pinggang sahaja boleh?"

"Boleh"

"Eh, sorry sis saya nak order 1 set la untuk saya pakai dalam pantang nanti..sebelum nie pakai bengkung yang bertali, leceh la"...


*******

Untuk kesan terbaik gunakan 1 Set Bengkung Mama 2 dalam 1 ini dalam berpantang.

Untuk lebih lanjut, Klik - Bengkung Mama