Kelebihan Memakai Korset BeautySlim (Korset 1 Piece)

*Memperkemaskan Bentuk Badan Yang Terbonjol/Menggeleber
*Mengempiskan Perut
*Merampingkan Pinggang
*Menyokong Payudara & Mengangkat Pnggung
*Memperbaiki Posture Tubuh
*Meningkatkan Keyakinan Diri
*Membentuk Badan Yang Diidamkan
*Membantu Menurunkan Berat Badan

LIKE jika anda suka memakai Korset

Tuesday, 15 April 2014

♡MUHASABAH UNTUK ISTERI-ISTERI CANTIK♡


P/s:
Suami nak isteri CANTIK & SEKSI, pakai lah korset..

Betul, tak tipu punya..yang penting niat di hati nak cantik untuk Suami tengok....

Kan kan kan kan..

*******


Tidur Pengaruhi Berat


TESTIMONI Bengkung Mama Zap On - 'super hebat dan fabriknya bagus sangat'



Ibu-ibu berpantang inginkan masa berkualiti dengan bayi anda?

Tercari-cari bengkung yang mudah dan menjimatkan masa?

=======

Bengkung Mama Zap On material yang sangat bagus.

Material yang bagus bermaksud ianya berkualiti.

Selesa dipakai dan tidak merimaskan.

Mudah untuk dipakai sendiri terutama oleh ibu yang sedang berpantang..

=======

Dapatkan terus Bengkung Mama Zap On di sini:

SMS/WHATSAPP 019-9086382/012-6614776

Info - KLIK

BENGKUNG MAMA ZAP ON - MUDAH . CEPAT . SELESA



Tahniah anda mengandung dan bakal mendapat cahaya mata..

Adakah anda sedang mencari bengkung yg mudah, cepat dan selesa untuk dipakai semasa dalam pantang?

••••••••••••••••••••••••••••••••


Bengkung Zap On ini dapat membantu anda memudahkan aktiviti dalam berpantang..

♡menggunakan kaedah 'double flap' yang boleh diketatkan mengikut keselesaan..
♡hanya 'zap-zap' sahaja dah siap pakai tanpa meminta pertolongan orang lain..
♡sesuai untuk bersalin normal dan ceaseran..
♡mudah dibuka dan dipakai semula

**orang yang tidak berpantang lepas bersalin pun boleh guna untuk kempiskan perut, rampingkan pinggang dan memgecilkan bahagian punggung

••••••••••••••••••••••••••••••••
P/S: Dapatkan PAKEJ JIMAT Bengkung Zap On ini dengan:
SMS/WHATSAPP 012-6614776/019-9086382


Untuk info & Tips -LIKE: Bengkung Mama Terengganu Official

☆ BILA PAKAI KORSET, CARA PEMAKANAN PUN DAPAT DI KAWAL ☆



Dengan pakai korset secara berterusan, tabiat pemakanan dapat
diperbaiki seperti makan sambil minum air/makan dengan

banyak dalam satu masa yang boleh menyebabkan perut buncit.

Jangan biarkan anda terus dengan cara pemakanan yang tidak sihat.

Untuk dapatkannya, SMS/WHATSAPP 012-6614776 / 019-9086382


INFO LANJUT ULTRASLIM - KLIK



'Hourglass Shape' bentuk tubuh badan idaman setiap wanita




Tahukah puan-puan/cik-cik rahsia untuk memiliki bentuk tubuh badan
yang diidamkan seperti 'hourglass shape' sepanjang masa?

*******

Bentuk badan seperti ini membolehkan wanita-wanita memilih pakaian dari
hampir setiap jenis potongan dan corak.

Bestnya kan dapat shape seperti itu.

*******

Apa yang saya ingin kongsikan adalah tanpa perlu berpantang larang
dalam pemakanan seperti makanan fast food, ice cream yang lazat dan lain-lain lagi.

Bagi wanita yang berkejaya, masa amat penting.
Selalunya masa dihabiskan di tempat kerja.
Riadhah seperti berjogging dilakukan pada hujung minggu.

*******

Dengan pemakaian Korset ULTRASLIM secara berterusan iaitu selama 8 hingga 10 jam sehari pada SETIAP HARI, dapat membantu secara drastik untuk mendapatkan bentuk badan hourglass yang sangat diidamkan itu.

Semasa memakainya, puan-puan/cik-cik boleh melakukan aktiviti rutin.
Ketika sedang makan, korset yang dipakai akan menyekat kita dari makan dengan banyak.
Ia akan menyebabkan puan-puan/cik-cik akan makan dalam
kuantiti yang sedikit tetapi kerap.
Ini adalah sangat baik untuk kesihatan kerana badan akan
memproses makanan dengan lebih baik melalui situasi ini.

*******

Magnet yang terpendam pada Korset ULTRASLIM akan meningkatkan
metabolisme badan yang mana akan membakar lemak-lemak
yang selama ini mungkin payah untuk dibuang.

*******

Ramai pelanggan yang telahpun merasai kenikmatan korset ini.
Malah, hasil dari pemakaian telah pun dikecapi.

TESTIMONI - ULTRASLIM

Masalah membeli baju yang sesuai bukan lagi menjadi masalah besar.
Kasih sayang antara suami isteri kian bertambah.

*******

Kami #KorsetBeautySlim, mendoakan puan-puan/cik-cik terutamanya
yang bakal menjadi isteri yang dikasihi oleh
orang tersayang, keluarga, sanak saudara dan rakan-rakan juga
dari Tuhan yang Maha Penyayang, ALLAH SWT.

*******

Untuk mendapat Korset ULTRASLIM yang akan membuatkan
puan-puan/cik-cik disayangi, hubungilah saya/kami seperti di bawah:

SMS/WHATSAPP
019-9086382 / 012-6614776
(Fieza)

Terima kasih

*******

Sayangilah diri anda