NAK CANTIK? LIKE!

Friday, 25 December 2015

SAKIT PINGGANG? SAKIT BELAKANG? LELAKI PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG




Sebab utama kenapa perlu berbengkung:-


✔ Bengkung berfungsi untuk mengelakkan angin masuk ke dalam urat dan juga perut. 
Angin yang tidak elok pula dikeluarkan dengan menyapu
barut sebelum memakai bengkung.

✔ Bengkung yang dipakai ketat dan kemas dapat mengempiskan perut
dan mengawal pemakanan semasa berpantang.

✔Postur badan juga akan sentiasa tegak walaupun semasa menyusu badan
dan juga memberikan sokongan kepada tulang belakang.
.

Whatsapp +6019-9086382 untuk info selanjutnya..


BENGKUNG MODEN TERBAIK - KLIK
LOSYEN HANGAT YANG MENCAIRKAN LEMAK - KLIK


😊

Wednesday, 23 December 2015

KHAS UNTUK YANG ADA SEMANGAT NAK KURUS MACAM NI




Tips terbaik dari Puan Idah.

"Sejak guna MBL pinggang saya boleh muat baju kain baju lama..baju 2010..kawan2 tempat kerja tegur mcm mn boleh kecik?

Tudung lycra yg pakai sarong tu tak ketat.sbb saya sapu lebihan MBL kat perut saya sapu pada dagu..tepi tulang pipi.muka tak nampak bulat.panjang btk muka.terima kasih.

Tudung lycra yg ketat kat muka dah longgar..saya suka sgt.
Saya juga control makan.lama tak mkn susu pekat.ambil gula sikit sahaja. nasi sepinggan sekali sehari.ini semua membantu.

Saya sapu tepi pipi sikit je.yang lebih sapu di perut.sebab panas.saya brsungguh2 tanpa jemu.
Kakak saya tengah cuba MBL.baru start sebab dia tengok saya kurus sikit."
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Terima kasih Puan Idah
πŸ˜‰πŸ˜Š
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Info lanjut, whatsapp +6019-9086382

LOSYEN BAKAR LEMAK BERKESAN - KLIK

Sunday, 20 December 2015

SUAMI YANG GUNA, SELUAR LAMA DAH BOLEH PAKAI.



.
Lelaki pun boleh guna.
Cara guna, sapu je hari2 pagi dan malam.
Tiada lagi masalah seluar 'sangkut' di perut.
.
Tidak berminyak.
Tidak melekit.
Bau wangi macam bedak.
Ada rasa panas tapi tidak memeritkan kulit.
.
Whatsapp +6019-9086382 untuk tahu lebih lanjut tentang Miracle Body Lotion.

LOSYEN PELANGSING TERBAIK - KLIK